februari 6, 2024 rietveld-werkt

Rietveld Logistics Group is in 1949 te Noordeloos opgericht. De werkzaamheden zijn uitgebreid naar (inter)nationaal transport en logistiek. In 1995 vestigde Rietveld op een tweede locatie: industrieterrein Weststad te Oosterhout. Deze locatie werd strategisch gekozen vanwege de goede transportpositie. Inmiddels zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met een container terminal (OCT B.V.) en Oosterhout Modal Shift Solutions. Rietveld Logistics Group is een stabiel en groeiend familiebedrijf met ongeveer 250 medewerkers.

Rietveld Logistics Group – OCT B.V. is op een korte termijn op zoek naar een Transport Planner. Ben jij dé kandidaat, lees dan verder.

 Transport Planner 

Ben jij die regelaar die zich thuis voelt in de logistiek? Lees dan snel verder.

Wat breng je mee?

Werken bij de Rietveld Logistics Group betekent elke dag werken aan groei, in een innovatieve en dynamische omgeving. Doordat je sociaal vaardig bent, weet je onze klanten en chauffeurs op een prettige en professionele manier te woord te staan. Verder ben je stressbestendig en initiatiefrijk en werk je op een daadkrachtige en zelfstandige manier, waarbij je op de juiste momenten afstemming zoekt met je collega’s.

Onze voorkeur gaat uit naar een Transport Planner met meerdere jaren ervaring, maar wij kijken graag naar de mens. Ben jij enorm gedreven in het planners vak en overtuigt van je kennis en kunde, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Je komt te werken op ons kantoor te Oosterhout in een team van drie planners. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en chauffeurs.

Als planner zorg jij ervoor dat je op de juiste wijze voor een tijdige levering van de goederen, binnen contractuele gemaakte afspraken, middels optimale inzet van mensen en middelen met betrekking tot eigen vervoer of gecontracteerde derden. De werktijden zijn in wisselde diensten waarbij we een aantrekkelijke regeling hebben. Als truck planner bij OCT B.V. is geen dag hetzelfde, daarnaast heb je binnen de functie veel vrijheid. Onze chauffeurs maken relatief korte ritten, dus als planner moet je snel kunnen schakelen en beslissen. Je beschikt over:

 • MBO/HBO werk/denkniveau;
 • Affiniteit met logistiek;
 • Bij voorkeur meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Stressbestendig en betrokken, met een goede focus in een dynamische werkomgeving;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend marktconform salaris en een reiskostenvergoeding;
 • Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken in een gezellig team bij een stabiele organisatie;
 • Een goed pensioen met een lage eigen bijdrage;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Mogelijk tot het bijsparen van pensioen met een zeer fiscaal aantrekkelijke regeling;
 • Een fietsplan.

Heb je interesse?

Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Voor meer informatie over deze vacature en eventuele mogelijkheden kun je contact opnemen met Jonous Hatjimuezin – Transport & Commercieel Manager op telefoonnummer 06-53790289 of met Claudia Korse – HR Manager op telefoonnummer 06-23354295. Je mag natuurlijk ook meteen solliciteren via werkenbij@rietveldbv.nl.

Sollicitatieprocedure

Ons streven is om zo snel mogelijk te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wanneer je na een kennismakingsgesprek nog steeds enthousiast bent, loop je een halve dag mee om een indruk op te doen van de werkzaamheden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.