OPEN SOLLICITATIE

Bij Rietveld Logistics Group zijn wij continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod regelmatig verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen? En ben je (bijna) afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe baan? Geen nood! Stuur ons dus vooral een open sollicitatie.

Wil je een open sollicitatie sturen? Leuk! Stuur dan je CV en je motivatiebrief. Het is belangrijk om in je sollicitatiebrief aan te geven:

  • In welk dienstverband je bij ons zou willen werken; fulltime, parttime of tijdelijk;
  • Waar je interesses liggen;
  • Waarom je graag bij Rietveld wilt komen werken;
  • Wanneer je beschikbaar bent.

De procedure

Als wij je open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende een aantal maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan neemt Rietveld contact met je op.

Interesse?

Stuur dan je cv en korte motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via personeelszaken@rietveldbv.nl of 0162-820018.