november 12, 2021 rietveld-werkt

Rietveld Logistics Group is in 1949 te Noordeloos opgericht. De werkzaamheden zijn uitgebreid naar (inter)nationaal transport en logistiek. In 1995 vestigde Rietveld op een tweede locatie: industrieterrein Weststad te Oosterhout. Deze locatie werd strategisch gekozen vanwege de goede transportpositie. Inmiddels zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met een container terminal (OCT B.V.) en Oosterhout Modal Shift Solutions. Rietveld Logistics Group is een stabiel en groeiend familiebedrijf met ongeveer 250 medewerkers.

BBL Chauffeur Wegvervoer

Functie informatie

Wij zijn een bedrijf die je een kans kan bieden om chauffeur te worden. Je zal je praktijkopleiding kunnen genieten bij de Oosterhout Container Terminal als terminal truck chauffeur. Dit is een snelheid gelimiteerd voertuig die wij gebruiken om containers op het industrieterrein naar de klanten te kunnen brengen. Door het rijden op terminal truck, leer je heel goed manoeuvreren. Wij hebben nog nooit iemand gehad die gezakt is voor de praktijk met betrekking tot het vrachtwagen rijbewijs. En als je je diploma hebt, kan je bij ons in dienst komen als vrachtwagenchauffeur.

Dus als je interesse hebt, laat het ons snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen

Wij zoeken

  • Een student die een opleiding volgt gerelateerd aan Logistiek;
  • Die resultaatgericht denkt en oplossingen kan vinden voor problemen;
  • Een student met passie voor de logistiek.

Wat wij bieden

  • Een goede werksfeer;
  • Veel verantwoordelijkheid, je bent namelijk een lerend professional;
  • Mogelijkheid om een bijdrage te geven aan een snelgroeiend bedrijf met mogelijkheden voor een fulltime job zodra de stage voorbij is.

Sollicitatieprocedure

Ons streven is om zo snel mogelijk te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wanneer je na een kennismakingsgesprek nog steeds enthousiast bent, loop je een halve dag mee met een van onze collega’s op de Terminal Trekker.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en korte motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via werkenbij@rietveldbv.nl of 0162-820018.