August 29, 2021 Bastian Barajanan

Oosterhout Container Terminal B.V. is in West-Brabant is uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van transport. In samenwerking met ons zusterbedrijf de Rietveld Transport en Logistics, transporteert Rietveld goederen en containers.

Rietveld Logistics Group is op een korte termijn op zoek naar een Terminal Trekker Chauffeur. Ben jij dé kandidaat, lees dan verder.

Terminal Trekker Chauffeur

Functie informatie

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op korte termijn op zoek naar nieuwe medewerkers die fulltime per week aan de slag wilt als Terminal Trekker Chauffeur. Je werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van containers op het industrieterrein. Beschik je daarnaast over een gemotiveerde, flexibele en betrouwbare instelling en ben je in het bezit van een rijbewijs? Reageer dan snel!

Word jij onze nieuwe collega of weet jij iemand die enthousiast is, in ploegen wil werken en een logistiek kloppend hart heeft en bij OCT zou willen werken, dan horen wij dat graag.

Wat wij bieden

Een leuke, uitdagende en afwisselende baan bij een groeiend bedrijf met een informele sfeer, waar in een team hard gewerkt wordt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om door te groeien.

Sollicitatieprocedure

Ons streven is om zo snel mogelijk te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wanneer je na een kennismakingsgesprek nog steeds enthousiast bent, loop je een halve dag mee om een indruk op te doen van de werkzaamheden.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en korte motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via personeelszaken@rietveldbv.nl of 0162-820018.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.