april 3, 2024 rietveld-werkt

Rietveld Logistics Group is in 1949 te Noordeloos opgericht. De werkzaamheden zijn uitgebreid naar (inter)nationaal transport en logistiek. In 1995 vestigde Rietveld op een tweede locatie: industrieterrein Weststad te Oosterhout. Deze locatie werd strategisch gekozen vanwege de goede transportpositie. Inmiddels zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met een container terminal (OCT B.V.) en Oosterhout Modal Shift Solutions. Rietveld Logistics Group is een stabiel en groeiend familiebedrijf met ongeveer 250 medewerkers.

Rietveld Logistics Group – OCT B.V. is op een korte termijn op zoek naar een  Planner. Ben jij dé kandidaat, lees dan verder.

  Planner 

Ben jij die regelaar die zich thuis voelt in de logistiek? Lees dan snel verder.

Wat breng je mee?

Werken bij de Rietveld Logistics Group betekent elke dag werken aan groei, in een innovatieve en dynamische omgeving. Doordat je sociaal vaardig bent, weet je onze klanten op een prettige en professionele manier te woord te staan. Verder ben je stressbestendig en initiatiefrijk en werk je op een daadkrachtige en zelfstandige manier, waarbij je op de juiste momenten afstemming zoekt met je collega’s. We hebben momenteel een vacature bij OMS Op- en Overslag B.V.

Onze voorkeur gaat uit naar een Planner met meerdere jaren ervaring, maar wij kijken graag naar de mens. Ben jij enorm gedreven in het planners vak en overtuigt van je kennis en kunde, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Je komt te werken op ons kantoor te Oosterhout in een klein team van planners.

Als planner bij OMS heb je als hoofdtaak te zorgen voor de losplanning waarmee het warehouse vooruit kan. Dit betreft zowel inkomende orders als alle bijkomende (douane) documenten. Verder ben je in staat om de werkvoorraad te beheren en te herkennen welke containers waar in het proces zijn en welke aandacht je hieraan moet geven. Je weet wanneer je actie moet ondernemen om problemen en eventuele kosten te voorkomen. Je wordt geacht hierin proactief te handelen. Als planner zorg jij ervoor dat je op de juiste wijze voor een tijdige levering van de goederen, voornamelijk voor één van onze grootste klanten waarbij je in staat bent prioriteiten te stellen. Je werkt in diverse systemen waaronder ook het track & trace systeem van containers.  Je hebt dagelijks contact met onze Barge planning i.v.m. het afstemmen van juiste gegevens van de containers, nauw contact met onze warehouse managers m.b.t. de forecast, alsmede met de vervoerders die voor ons de containers lossen. Als planner bij OMS Op- en Overslag B.V. is geen dag hetzelfde, daarnaast heb je binnen de functie veel vrijheid.  Je beschikt over:

 • MBO/HBO werk/denkniveau;
 • Affiniteit met logistiek;
 • Bij voorkeur meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Stressbestendig en betrokken, met een goede focus in een dynamische werkomgeving;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre;
 • Je bent goed met diverse systemen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend marktconform salaris en een reiskostenvergoeding;
 • Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken in een gezellig team bij een stabiele organisatie;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Mogelijk tot het bijsparen van pensioen met een zeer fiscaal aantrekkelijke regeling;
 • Een fietsplan

Heb je interesse?

Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Voor meer informatie over deze vacature en eventuele mogelijkheden kun je contact opnemen met Claudia Korse – HR Manager op telefoonnummer 06-23354295. Je mag natuurlijk ook meteen solliciteren via werkenbij@rietveldbv.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.