maj 13, 2022 rietveld-werkt

Wij zijn Rietveld Logistics Group, ontstaan in 1949 en uitgegroeid naar de grootste en meest toonaangevende logistieke dienstverlener over water van Brabant.  Als kern hebben wij een ondernemersmentaliteit, binnen een informele sfeer. Onze overtuiging; mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf en samen met hen groeien naar een nog groter en sterker bedrijf, dat is de strategie!

Om onze groei te bestendigen zijn we nu op zoek naar een verbindend:

HR Manager

Informacje o funkcji

Samen met de inspirerende ondernemer,  het MT team, de HR afdeling (2,8 fte)  én alle 260 vaste en 100 flexibele collega’s ga jij de volgende stap te zetten.

Jij bent in staat een multiculturele organisatie dichter bij elkaar te brengen, van elkaar te leren en te respecteren. De systemen praktisch en schaalbaar te maken, met efficiency als primair uitgangspunt. Kaders te stellen daar waar nodig en vrijheid te geven, indien het kan. Jij herkent talent doordat je midden in de organisatie staat en van nature open communiceert.

Je focus ligt op (door)ontwikkelen van het HR beleid op het gebied van:

  • Instroom; employer branding, recruitment en de flexibele schil verder ontwikkelen.
  • Doorstroom; versterken van de organisatie door talent (h)erkenning en ontwikkeling en kaders voor management en HR vastleggen.
  • Uitstroom; excellente afronding van alle soorten uitstroom.

Jesteś

  • Respectvolle, loyale en hardwerkende collega met zakelijk instinct.
  • Je natuurlijk overwicht en inspirerende karakter zorgt voor enthousiasme binnen je teams.
  • Assertief op zijn tijd, maar vooral standvastig en zelfverzekerd in je handelen. Jij weet waar je voor staat, ook al krijg je tegengas.

Als lid van het MT en leidinggevende aan de complementaire HR afdeling, is het aan jou om mede richting te geven aan de toekomst van Rietveld Logistics Group. Jij wordt essentieel onderdeel van deze organisatie en gaat in deze functie het verschil maken.

Hiervoor heb je:

  • Een gedegen HR achtergrond met aantoonbare ervaring in het zelfstandig ontwikkelen en implementeren van HR strategie en beleid, ervaring in de logistiek is een pré.
  • Ervaring met een bedrijf in transitie, je begrijpt veranderprocessen en kan deze begeleiden.
  • Een Europees gedachtegoed, met minimaal de talen Nederlands en Engels, Pools of een andere Europese taal zou helemaal perfect passen.

CO MY OFERUJEMY

Voor deze stevige baan hebben wij natuurlijk een mooi arbeidsvoorwaarden pakket, indicatief salaris voor deze functie ligt rond 85K euro per jaar. Onze overige voorwaarden leggen we graag naast je wensen om zo te komen tot een passende waardering voor deze uitdagende en zeer zelfstandige rol als HR Manager.

CHCESZ APLIKOWAC

Mocht je meer informatie wensen óf willen reageren op deze functie, neem dan contact op met Ingrid de Graaf, HR Business Partner. Via mail: ingrid@hrbupa.nl of bel/whapp mobiel: 06-29063446. Vanaf 27 Mei 2022 starten we met de eerste oriënterende en hopelijk wederzijds inspirerende, online gesprekken!

Akwizycja nie jest mile widziana.